More Website Templates at TemplateMonster.com!

Over ons

Wij zijn onstaan uit een hobby en dat is eigelijk nog steeds zo.

Onze belangrijkste doelstelling is om te proberen iedereen mee te nemen in het beleven van grensverleggende activiteiten op hoogte en iedereen een onvergetelijke dag laten beleven.

Wij gebruiken Alpine Klim- en Afdaaltechnieken, zoals Abseilen en Tokkelen maar ook technieken en materialen als Fastropen en Flexladders die door special-forces, zoals het Korps Mariniers gebruikt worden.

Wij zijn er voor iedereen. Daarom staan we klaar voor iedereen die gezond van lijf en lede is. Maar wij zijn er ook voor mensen die minder gezond van lijf en lede zijn. Een lichamelijke beperking of een rolstoel kan geen beperking zijn om de spectaculairste activiteiten van het Westland niet te kunnen ervaren.

Onze basis ligt in het Westland. Daar beschikken we over een aantal zeer spectaculaire locaties. Lees hier meer over op het Services tabblad.

Uiteraard is de wereld groter dan het Westland. Heeft u een mooie locatie en wilt u dat wij naar u toe komen ter ondersteunen van uw opening, feestje of goede doelen actie, dan doen we dat. Vraag vrijblijvend meer info via het tabblad Contact. Op het tabblad Experiences kunt u vinden wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoals al eerder beschreven zijn onze doelgroepen zeer uiteenlopend. Of het nu gaat om een groep probleem jongeren, een als superman verkleede vrijgezel of een familie- of bedrijfsuitje. Niets is ons te gek. Wij maken er altijd iets moois van, waar nog lang over nagesproken zal worden. Klik op het tabblad Services voor meer info.

Kosten

Een veel gestelde vraag is "wat kost dat nou ?".

Omdat wij altijd maatwerk leveren is op deze vraag meestal alleen een passend antwoord mogelijk.

De uiteindelijke prijs is sterk afhankelijk van zaken zoals het aantal deelnemers en daarmee het aantal benodigde instructeurs, de gewenste Locatie, en de gewenste activiteiten.

Als richtlijn houden wij een bedrag van 50,- euro ex BTW per uur aan per instructeur. Informeer dus altijd geheel vrijblijvend en kostenloos naar de mogelijkheden.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons ALTIJD voorop. Wij doe er alles aan om elk event zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid zit in vele, soms kleine dingen. Zo hebben we regels opgesteld waaraan elke deelnemer zich moet houden, Alcohol is bijvoorbeeld niet toegestaan.

Ons materiaal is altijd netjes verzorgd en gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met beroeps instructeurs Werken Op Hoogte. Zij hebben stuk voor stuk hun sporen ruim verdiend in een praktijk waar zij zich dagelijks geconfronteerd zien met de grootste uitdagingen die dit werk kan bieden.

Veiligheid zit hem ook in de procedures die wij gebruiken. Wij maken altijd gebruik van dubbele en soms drie dubbele veiligheidsmaatregelen.

Bij ons heeft de instructeur ALTIJD de eindcontrole en kan hij of zij ten alle tijden direct ingrijpen als er iets mis zou gaan. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren. Wij beschikken altijd over meerdere EHBO koffers. Uiteraard zijn onze instructeurs goed opgeleiden first responders.

Heeft u nog vragen na het doorspitten van deze website dan kunt u die gerust stellen via het contactformulier. Stelt u meer prijs op direct persoonlijk contact dan kunt u altijd even bellen met de genoemde nummers.

Wij zien er naar uit om samen met u en uw vrienden een spectaculaire dag te gaan beleven vol nieuwe uitdagingen.

Onze filosofie

Kanker komt helaas ook bij kinderen voor. Deze kinderen en hun familie wacht een lood zware strijd, soms van jaren. Gelukkig kunnen de meesten kinderen deze periode positief afsluiten. Echter zo'n 20% van deze kinderen geneest niet.

Helaas hebben wij als ouders zelf ondervonden wat het is als je kind opeens Kanker heeft. Daarom vinden wij het heel belangrijk om kinderen met Kanker, hun familie's, hun vriendjes en vriendinnentjes te helpen !

Helpen kan op vele manieren.

Geld geven is daarvan een van de makkelijkste maar tevens ook een van de belangrijkste manieren.

De kinderen zelf helpen door ze even uit hun ziekenhuissleur te halen is ook een manier.

Wij proberen op beide manieren te helpen.

Soms organiseren wij een actie ten bate van de stichtingen zoals hiernaast genoemd.

Soms laden we al onze spullen in en rijden we naar een ziekenhuis of een zomerkamp vol met kinderen die bezig zijn hun ziekte even opzij te zetten. Met veel plezier laten we deze kinderen dan kennis maken met een ongekende adrenaline kick. De psychologische effecten hiervan zijn ongekend.

De weg naar herstel en genezing is lang en vol gevaren. Elk steentje wat kan bijdragen om deze weg te bouwen is van belang.

Geloof me ! Wij weten uit eigen ervaring hoe lang deze weg kan zijn !

Steun ons en laat dit mes aan twee kanten snijden.

KiKa

VOKK Kanjer Kralenketting

CliniClows