More Website Templates at TemplateMonster.com!

Abseilen

Abseilen met Abseil 4 fun

Of je nu vanaf je eigen pand of vanaf een van onze locaties gaat abseilen, je krijgt altijd een klimbroekje, een helm en handschoenen aan. Na een grondige veiligheidsinspectie en een goede uitleg wordt je door een van onze ervaren instructeurs op de afdaalinstallatie geklikt.

Na deze laatste check stap je op de rand en kijk je in de ogen van je instructeur die je helpt om langzaam in het systeem te gaan hangen. Wanneer je de banden van je broekje om je bovenbenen en je buik voelt aanspannen weet je dat je het nu moet doen. Met een raar gevoel in je buik kijk je tussen je benen door de diepte in. Je luistert naar de bemoedigende worden van je vrienden die je aanmoedigen om door te gaan. Dan hang je ineens aan een 11 mm dik lijntje en daal je zelfstandig af. Beneden aangekomen voel je de adrenaline door je lichaam stromen. Je kunt trots zijn op jezelf. Je hebt het toch maar mooi gedaan.

Veiligheid

Bij Abseil 4 fun staat veiligheid altijd voorop daarom werken we altijd met gecertificeerd materiaal en gedegen opgeleiden en gecertificeerde instructeurs die hun ruime ervaring in de praktijk hebben opgedaan. Wij maken altijd gebruik van dubbele veiligheden waardoor onze en jou veiligheid altijd gewaarborgt is.

Abseilen met een handicap

Wanneer je niet alleen naar beneden durft of je heb een handicap die zorgt dat je hulp nodig heb. Wij helpen je graag. Voor ons is het juist de uitdaging om IEDEREEN de kick van het abseilen te laten beleven.