More Website Templates at TemplateMonster.com!

Abseilen

Wat is Abseilen?

Abseilen is een spannende en uitdagende manier om snel, via een verticaal (klim)touw af te dalen. Abseilen wordt in de klimsport meestal gebruikt als afdaaltechniek wanneer omlopen onmogelijk of tijdrovend is. Abseilen wordt ook gebruikt bij militaire operaties en reddingswerkzaamheden.

Abseilen 4 fun kan natuurlijk ook.

Hollandse Vloot

Wat is de Hollandse vloot?

De Hollandse Vloot bestaat uit rondvaartboten, een cruiseboot en een salonboot.

Abseil 4 Fun werkt samen met De Hollandse Vloot. Samen bieden we een breed scala aan mogelijkheden.

Varen door het prachtige Zuid-Holland! Is er een idealer decor denkbaar voor uw feest met familie en vrienden? Of een spectaculair bedrijfsfeest met collega’s en relaties?

Onderweg even stoppen voor een spannende abseil van een hoge brug of met een spectaculaire tokkelbaan rakelings over het water scheren. U kunt uiteraard ook uw rondvaart invullen naar eigen idee!

Informeer naar de mogelijkheden.

Tokkelen

Wat is Tokkelen?

Tokkelen is een manier om super snel, hangende onder een schuin naar beneden opgespannen touw, naar beneden te glijden. Tokkelen wordt meestal bij militaireoperaties in bergachtig terrein, en voor reddingsacties gebruikt.

De hoogte en de hoek waarin het touw is opgespannen geven een enorm gevoel van snelheid.

Dropping

Wat is Dropping ?

Wel eens op kamp geweest? Wat was er spannender dan midden in de nacht gedropt te worden in "The middle of nowhere". Nadat de auto was getopt en iedereen uitgestapt was zag je alleen nog twee rode achterlichtjes die steeds kleiner en kleiner werden totdat alles weer stil werd en je samen met je vrienden aan de spannende tocht terug naar het kamp.

Laat oude tijden herleven en sluit een spannende dag vol grensverleggende activiteiten af met deze ouderwetse dropping.

Fast-Roping

Wat is Fast-Roping?

Fast-Roping is een techniek om snel een groep speciaal getrainde militairen vanuit een heli op een bepaald object of locatie te droppen zonder dat deze heli op het object hoeft te landen.

De militairen klemmen, zittend op de bodem van de heli, een dik touw tussen hun handen en voeten en glijden vervolgens naar beneden.

GPS Wandelen

Wat is GPS Wandelen?

GPS wandelen is ons enige activiteit waarbij het touw niet de juiste weg wijst.

Bij GPS wandelen maken we gebruik van een handheld GPS ontvanger.

Het lopen van routes kan op diverse manieren. Een manier is het volgen van een voorgeprogrammeerde route. Een andere manier is dat op elk waypoint de gegevens van het volgende waypoint moeten worden gezocht of verdient. Erg leuk als groepsactiviteit.

Tip: Maak een leuke combi en laat je na een mooie GPS-tocht oppikken door een van de luxe schepen van De Hollandse Vloot. Heerlijk genietend van een hapje en een drankje en ondertussen terug varen.