More Website Templates at TemplateMonster.com!

GPS Wandelen

Workshop GPS Wandelen

Bij Abseil 4 fun kunt u als onderdeel van een compleet dagje uit een workshop GPS wandelen volgen. Tijdens deze workshop maakt u kennis met de moderne manier van wandelen. Misschien heeft u wel eens gehoord van deze moderne manier van wandelen met behulp van een informatiesysteem in plaats van een kaart, maar u vraagt zich af of GPS wandelen werkelijk iets voor u is. Met deze workshop komt u hierachter. Grote kans dat u enthousiast wordt en ontdekt u dat GPS wandelen een fantastische manier van wandelen is en dat er een wereld voor u open gaat. GPS wandelen is ook erg leuk om samen met kinderen en/of kleinkinderen te doen. Voor kinderen is het heel leerzaam en spannend om, gebruikmakend van een GPS ontvanger, aan de hand van puzzelopdrachten een route te volgen.

Wellicht bent u al in het bezit van een GPS ontvanger maar wilt u graag nadere uitleg over het GPS wandelen en alles wat daarbij komt kijken. Ook daar is deze workshop voor bedoeld. Natuurlijk maakt u dan tijdens de workshop gebruik van uw eigen GPS ontvanger.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig, waypoints en routes van het internet te downloaden, uw eigen wandelroute te plannen en uw eigen GPS ontvanger te programmeren.

Actief GPS wandelen

Gaat het zelfstandig downloaden van routes en programmeren van een GPS ontvanger u iets te ver. Na een korte en eenvoudige uitleg bent u al in staat om een door ons vooraf geprogrammeerde route te wandelen.

U kunt kiezen uit de volgende routes:

- Kustverdediging route -

Deze route start bij onze Abseil 4 fun locatie "De Zeetoren" in Hoek van Holland. De Zeetoren is van oorsprong een van de eerste radartorens in Nederland en maakte deel uit van de beroemde Atlantikwall. Langs deze historische route vindt u talloze bunkers half ingegraven in het duingebied van Hoek van Holland en in het Stealduinsebos. De route voert langs het Atlantikwall museum en het kustverdedigingsmuseum van stichting Fort aan de Hoek van Holland. Beide musea zijn zeer de moeite waard voor een bezoek. Onderweg komt u ondermeer langs het historische pand "De Torpedoloods" waar u heden ten dage kunt genieten van een heerlijke lunch, met uitzicht op de Berghaven en de nieuwe waterweg.

De route heeft een lengte van circa 15 kilometer. Wanneer beide musea bezocht worden is dit een dag vullende route. De beide musea kunnen alleen tijdens hun openingsuren bezocht worden. Uitzonderingen hierop zijn alleen mogelijk voor groepen. Bij deze route krijgt u begelijdende documentatie. Klik op de read More Button voor meer informatie over deze route.

- Strand en Duinen route -

- Glazenstad route -