More Website Templates at TemplateMonster.com!

Tokkelen

Tokkelen met Abseil 4 fun

Tokkelen is een super spectaculaire manier van afdalen, met een enorme snelheid suis je naar beneden. De snelheid word bepaald door de hellingshoek waarin de tokkellijn is opgespannen, de lengte van de Tokkellijn en de mate waarin je zelf remt of dat je remmer je afremt. Geniet er van, binnen een paar seconden sta je weer beneden.

Het kan altijd spectaculairder. Er zijn verschillende manieren om onder de Tokkellijn te hangen. Aan je armen hangend met je handen door twee lussen gestoken is een optie. Je wordt dan geremd door een speciale remmer. Of met je karabiner direct aan de katrol hangen. Je remt dan zelf door je handen, gestoken in dikke lashandschoenen, om de Tokkellijn te klemmen. Een zeer spectaculaire optie is om recht als een plank onder de Tokkellijn te hangen met je gezicht naar beneden. Met je armen gespreid heb je het gevoel alsof je zelf kan vliegen. Voor degene die wel willen maar niet graag alleen zijn, daar hebben we een gezellig zitje voor waarop je samen naar beneden kunt suizen.

Op onze lokatie "de Zeetoren" in Hoek van Holland hebben wij een hele leuke Tokkel waarbij je vanaf het dak over een lengte van 100 meter zo het duindal in vliegt. Heb je een feestje op de zaak en wil je op je eigen lokatie een spectaculaire tokkel bouwen. Informeer even naar de mogelijkheden.

Veiligheid

Bij Abseil 4 fun staat veiligheid altijd voorop daarom werken we altijd met gecertificeerd materiaal en gedegen opgeleiden en gecertificeerde instructeurs die hun ruime ervaring in de praktijk hebben opgedaan. Wij maken altijd gebruik van dubbele veiligheden waardoor onze en jou veiligheid altijd gewaarborgt is.

Tokkelen met een handicap

Wanneer je niet alleen naar beneden durft of je heb een handicap die zorgt dat je hulp nodig heb. Wij helpen je graag. Voor ons is het juist de uitdaging om IEDEREEN de kick van het tokkelen te laten beleven.